Selecteer een pagina

Al meer dan 15 jaar brouwen wij, Ton Baeten en Peter Rosman, bier. In de eerste jaren een paar keer per jaar en met wisselend succes…. Maar wel altijd met passie en met erg veel plezier! In de loop van de jaren kreeg het brouwen ons meer en meer in de greep en de frequentie van het brouwen nam toe, en ook de kwaliteit. Vanaf 2016 zijn we echt serieus met brouwen bezig en ontwikkelen we onze recepten zelf.

Leef je droom: brouw bier!

Vele brouwsels in onze thuisbrouwerij later, medio 2018, toen bleek dat ons witbier door velen goed gewaardeerd werd hebben we de stoute schoenen aangetrokken. We zijn officieel gestart met Baros Bier en bij en met bevriende brouwerij De Drie Horne uit Kaatsheuvel hebben we de eerste grote batch gemaakt. Ons eerste bier ‘First Summer’ was op 21 juni 2018 klaar!  First Summer is een aangenaam zacht en licht kruidig witbier van 5%; verfrissend en doordrinkbaar. First Summer is meteen ook 2018 als winnaar van de categorie bieren onder de 6%, finalist van de verkiezing van het lekkerste bier van Brabant geworden. We zijn niet de overall winnaar geworden, maar waren en zijn desalniettemin heel erg trots op onze nominatie en voelden ons absoluut winnaar. 

En we zijn verder blijven dromen maar vooral zijn we blijven brouwen! Wij brouwen bier met een eigentijdse smaak, met respect voor traditie.